Menü
tátra tea ár

Tátra tea ár

A gyógynövényes likőrrel dúsított forró és erős tea eredetileg a Magas-Tátra hegyeiből származik, ugyanis az itt élők körében volt szokás, hogy a vendégeket ilyen különleges itallal kínálták meg. Azonban, ma már széles körben ismert a szlovák Karloff cég által készített Tatra tea, ami számos különféle kivitelben kapható.

A Tátra tea ár függ az ízesítéstől, az alkoholtartalomtól, a kiszereléstől és a csomagolástól is, ugyanis vannak díszdobozos verziók, amiket ajándék gyanánt is be lehet szerezni. Ugyanakkor a széles skálán mozgó Tátra tea ár lehetővé teszi, hogy mindenki az igényei szerint választhasson a termékek közül, illetve ennek megfelelően kóstolja meg az egyik vagy másik változatot.

Akinek még teljesen ismeretlen ez az ital, illetve csak hallott róla és nem tudja milyen az íze, az a mini verziót is választhatja, aminek az esetében a legkedvezőbb a Tátra tea ár. Így, ha véletlenül nem ízlik vagy úgy gondolja, hogy másfajta jobb lenne, akkor nem adott ki hiába egy nagyobb összeget a 7 decis kiszerelésű termékért.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,