Ablakcsere tél előtt

Ablakcsere

Hiába tekerjük fel a fűtést a lehető legmagasabb fokozatra, ha nincs minden rendben a nyílászárókkal. Ez azt eredményezi, hogy hatalmas közüzemi számlát kapunk a hónap végén és még rosszul is érezzük magunkat a hideg lakásban. Az ablakcsere képes megoldani a gondjainkat, mert megelőzi a szoba kihűlését. A kiváló illeszkedésének köszönhetően, nem fúj át a helyiségen a szél.

Nagy előnyt jelent a vastag ablaküveg, ami szintén hőszigetelő funkcióval bír. A kellemetlen utcazajt is kiszűri, tehát semmi nem fogja megzavarni a pihenésünket. Az ablakcsere abból a szempontból is előnyös, hogy nem kell tartanunk a nedvességtől. Sajnos, a fából készült nyílászárók gyakran megdagadnak egy-egy nagyobb esőzést követően, utána pedig nehéz a kinyitásuk. Hátrányt jelent még, hogy a festésükre is gondolni kell, ami időigényes és drága folyamat. Ennek tükrében, mindenképpen érdemes az ablakcsere kivitelezésén elgondolkodni.

A molnarablak.hu szakembereinek még van szabad időpontjuk a tél beköszöntése előtt, ezért lépjünk velük kapcsolatba! A helyszíni felmérést követően el fogják mondani, hogy milyen lehetőségek vannak. Általában 4-6 hetet kell várni a műanyag ablakok és ajtók legyártására. A panelből készült épületek esetében, valamivel gyorsabb lehet a kiszállítás. A művelet elvégzése többféle módon is lehetséges, a ház típusától függően. A mesterek arra fognak törekedni, hogy a munkálatok a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzák. A vállalat tud segíteni a helyreállításban is, ezért a nyílászáró esztétikusan fog kinézni az ablakcsere után.

Elképzelhető, hogy ezt követően szükség lesz gipszkartonozásra és festésre. A mesterek elszállítják majd a hulladékot. A takarítás sem maradhat el a munkálatok után. Jelentősen könnyebbé tehetjük a dolgunkat, ha alaposan lefóliázzuk a nyílászárók környékét, mert így sokkal kevesebb ideig fog tartani az utólagos tisztítás. Nagyon örülni fogunk neki, hogy rászántuk magunkat az ablakcserére, amint megérkezik az első fűtésszámla, ugyanis láthatóvá válik, hogy milyen sok pénzt takarítunk meg a felújítás révén.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük