Az izomlazító fájdalomcsillapító krém jótékony tulajdonságai

Teniszkönyökre krém

A nagyobb fizikai terhelés, a helytelen testtartás és a sportsérülések gyakori következményei is lehetnek a húzódások, görcsök és egyéb panaszok. Ilyenkor az izomlazító fájdalomcsillapító krém használata ajánlott. Minden megerőltető tevékenység előtt érdemes bekenni vele a végtagokat. Javítja a vérkeringést, rugalmasabbá teszi az izmokat, bátrabban vághat bele bármibe, hiszen nem kell félnie a sérülésektől. Rendkívül gyorsan felszívódik és ott hat, ahol szükség van rá.

Az izomlazító fájdalomcsillapító krém alkalmazására mikor van leginkább szükség? Ízületi gyulladások, reumás megbetegedések, lumbágó, porckopás, perifériás keringési zavarok, sportsérülések okozta kellemetlenségek enyhítésére tökéletes. Arra figyeljen oda, hogy a készítmény ne érintkezzen a szem kötőhártyával, a váladékozó bőrelváltozásokkal, ekcémával, fertőzött, vagy nyílt, valamint szorosan bekötözött sebfelületekkel! Az izomlazító fájdalomcsillapító krém hatására a panaszok viszonylag hamar enyhülnek, viszont emellett masszírozni, pihentetni kell a kívánt felületet.

Ha bizonyos kéz és karmozdulatok nyomán, szúró érzést tapasztal a kar hajlataiban, ne halogassa, azonnal forduljon orvoshoz! A teniszkönyökre krém a pihentetés mellett tökéletes segítség lehet. Ilyenkor rögzítőt is viselhet, amely elősegíti az ízületi panaszok javulását. A gyulladások enyhítésére bátran használhat gyógynövényalapú termékeket, amelyeket a patikákból recept nélkül is beszerezhet. A teniszkönyökre krém, lökéshullám, vagy lézer terápia javasolt. A lökéshullám terápia során nagy erejű hanghullámokat, míg a lézeresnél lézerfényt bocsájtanak a problémás területre, amelynek segítségével a szervezet öngyógyító folyamatai működésbe léphetnek.

Mindkét eljárás hatására a vérkeringés és az anyagcsere fokozódik. A teniszkönyökre krém kiváló megoldás lehet, ha bekövetkezett a kellemetlenség, érdemes naponta több alkalommal igénybe venni addig, ameddig nincs javulás. Ha azt tapasztalja, hogy nem enyhülnek a görcsök, húzódások, akkor forduljon orvoshoz, aki a vizsgálat után meghatározza a kezelési módszert.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.