Menü

Brit táp

Ugye milyen jólesik egy kiadós ebéd után bármi, ami elősegíti a könnyű emésztést? A kutyák és macskák esetében a Brit táp az, ami a könnyű emésztést elősegíti. Mi, emberek, folyamatosan azt szajkózzuk, hogy a különböző betegségeket nem kezelni, hanem megelőzni kell. Ilyenkor gondolunk a kis kedvenceinkre is?

Ez a módszer náluk is beválhat, hiszen a táplálékkal ők is olyan anyagokat visznek be a szervezetükbe, amelyek jó vagy rossz irányba befolyásolhatják az egészségüket. Ha osztjuk ezt az elvet, akkor a Brit táp hipoallergén és könnyen emészthető hozzávalóiban bízunk. A kutyusoknak előállított eledelek például éppen ezért nagyon gazdagok olyan összetevőkben, mint a bárány, lazac, rizs és burgonya.

Az értékes alapanyagoknak köszönhetően, az étel sokkal könnyebben emészthető és gátolja az allergiás reakciók, valamint étel intolerancia kialakulását a szervezetben. A Brit táp bőséges választékban megvásárolható a webtap.hu webáruházból. Ha Önnek is fontos kutyája, cicája egészsége, akkor még ma megrendeli!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,