Egyedi body egyéni ötletből

Egyedi body

Minden gyermek egyedi és megismételhetetlen. Mi lenne hát jobb ajándék számára, mint egy egyedi body vagy ruhácska? Ezt leginkább feliratozással vagy emblémázással lehet megoldani.

Az olyan vállalatok, amelyek ilyen munkákat is csinálnak, mindig szívesen fogadják az újító ötleteket és feliratokat. Sőt, ne lepődjön meg azon se, ha felveszik a kínálatukba az Ön ötletét is. Ha pedig nincs elképzelése arról, hogy milyen is legyen a body, akkor kérjen egy katalógust, amelyben az eddigi munkák és feliratok szerepelnek. Hátha megtetszik ezek közül valamelyik, amelyet szívesen látna az új bodyn. Természetesen, ide is be lehet lopni egy kis egyéniséget, vagyis ha csak egy részt szeretne átíratni, akkor ez minden további nélkül megoldható.

Igazán egyedi body akkor is születhet, ha csak egyszerűen azt feliratozza, ami van. Például egy gyerek első születésnapjára állhatna a felirat abból, hogy az 1-es szám köré vagy alá megjelenítenék mindazt ,amit már tud vagy szeret a gyerek. Így az egyedi body igazán egyénre szóló lesz.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.