A Falken téligumi remekül teljesít

Falken gumi

Mindenkinek oda kell figyelnie arra, hogy minőségi alkatrészeket használjon, amikor az autójáról van szó. Amennyiben a Falken téligumi mellett voksolunk, aligha fogjuk megbánni, mert nagyon jó eredményeket mutatnak a tesztek.

Meglepően jó a tapadása, már-már bizonyos prémium kategóriás modellhez közelít. Ráadásul nem kerül olyan sokba. Bizonyára azért ennyire elterjedt hazánkban is, hiszen sokan szeretik azt a vezetési élményt, amit a Falken téligumi használatával érhetnek el.

Egészen alacsony az utastérben a zajszint, amit a gumiabroncs generál, ezért hosszabb úton sem kell órákig azt a monoton búgást hallgatni. A Falken téligumi akkor lehet igazán hatékony, hogyha minél keskenyebb.

Mivel az autó súlya így kisebb felületre koncentrálódik, azért jobban nehezedik az aszfaltra és így megnő a tapadás a kiszorító erő miatt. A nedves útfelület nem fog gondot okozni a Falken téligumi esetében. Nem kell a kicsúszástól tartanunk, még a havas utakon sem. Azonnal érezni fogjuk a különbséget, hogyha ilyen gumikat szerelünk fel.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük