Menü

Az online ékszervásárlás könnyű lehet abban az esetben, ha tudja, hogyan válasszon modellt és milyen alapvető kritériumokat kell keressen egy nemesfémből készült termék esetén. A Nikolett Gold Kft. termékei kizárólag ellenőrzött forrásból származó aranyat tartalmaznak és minden modell a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság által fémjelzett.

Az arany gyűrű női változatai között mindenki megtalálja a számára ideális modellt, hiszen elképesztően sok variáció létezik, az egyszínű darabokból kezdve, a bicoloron át a köves változatokig. A vékonyabb vagy szélesebb modellek csodásan igazodnak az ujjak vastagságához, az Ön feladata már csak az, hogy kiválassza a megfelelőt.

A honlapunkon gyűrűvel kapcsolatos kisokost is talál, így elkerülheti azokat a bakikat, amelyek során feltehetően rosszul választana méretet vagy modellt. Figyelembe kell vennie a karátok számát és a finomság mértékét, valamint a termék súlyát, ebből születik meg az ára is. Az arany gyűrű női modelljeinek vásárlásakor jótállás és egyéb garancia is jár.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,