Menü

Xiaomi telefon

Hogyha még nem lenne elég a Huawei és a OnePlus ámokfutása, akkor itt van egy szintén egyre népszerűbb gyártó. A Xiaomi telefon sorra dobja piacra a jobbnál-jobb modelleket, amelyek nagyon olcsón beszerezhetőek vadonatúj csomagolásban.

Már számos kínai gyártó bebizonyította, hogy rendkívül jó minőségű készülékeket képesek gyártani. Ki is bővül az élmezőny rendesen, ahol nemrég szinte még csak a két legnagyobb vetélytárs, a Samsung és az Apple vetélkedett.

A Xiaomi telefont egyre többen választják, mivel nem hajlandóak több százezres mobilokra költeni, amikor kisebb kompromisszumok mellett, megkaphatják szinte ugyanazt a minőséget. Lehet némileg gyengébben teljesít a kamera és nem a legújabb kijelző panel kapott helyett a Xiaomi telefonokban, azonban korántsem lehetne azt mondani ezekre, hogy ne lenne itt a helyük napjaink mobiljai között.

Kiváló konstrukciókkal találkozhatunk, elég csak a Redmi Note szériára vagy az MI Mix termékcsaládra gondolni. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Xiaomi telefon népszerűsége egyre csak nőni fog.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,