Menü

A fűtőradiátor karbantartás fontos

Ma már természetesnek vesszük, hogy az autókban akkor is jó meleg van, ha kint kemény mínusz fokok uralkodnak. Pedig ha nem fordítunk kellő figyelmet a fűtőradiátor karbantartására, akkor erről a luxusról csakhamar lemondhatunk.

A fűtőradiátor meleg víz révén bocsát ki hőt, így vízkő lerakodással is számolni kell, illetve azzal, hogy ezt időnként tisztítani szükséges. Ha ezt elmulasztjuk, akkor teljesen eltömődhetnek a járatok és végzetes károk keletkezhetnek, amelyeket már csak cserével lehet orvosolni.

Amennyiben ez bekövetkezne, akkor sem kell kétségbeesni, mert a fűtőradiátor könnyen beszerezhető, csupán egy szakit kell keresni, aki gyorsan és profi módon kicseréli az alkatrészt. Ha van egy jó szerelő, aki már többször is kisegítette a bajban, akkor csak rendelje meg az új radiátort és beszéljen vele minél hamarabb, hogy a munkálat még a hideg időszak előtt kivitelezésre kerüljön! Semmiképpen ne hanyagolja a dolgot, mert működő fűtőradiátor nélkül igen kellemetlenek lehetnek az őszi, téli kocsikázós élményei!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,