A gél lakkozás nagyon egyszerű

Gél lakkozás

Nincs ideje a lenőtt körmeit feltöltetni? A körömrágással megint sikerült tönkretennie a manikűrt? A gyenge, gyorsan letörő körmeivel nem tud mit kezdeni? A megoldást a gél lakkozás jelenti, ami otthon is kivitelezhető. Még mielőtt legyintene és megbarátkozna a csúnya körmök gondolatával, ismerje meg a gél lakkok csodálatos tulajdonságait!

Mindenki szeretne szép és erős körmöket otthon és gyorsan. Erre nem igazán volt lehetőség a gél lakkok előtt, hiszen csak a hagyományos zselék álltak rendelkezésre, amelyekkel a körömépítés nem volt igazán gyors művelet. A gél lakkozás olyan, mintha a hagyományos körömlakkot használnánk, azzal a különbséggel, hogy sokkal tartósabb és szalonminőségű a végeredmény.

Azt is fontos tudni, hogy a gél lakkozás roppant egyszerű, de egy UV vagy LED lámpára szükség lesz, hiszen a gél lakk állaga sokkal sűrűbb, zselésebb, mint a körömlakkoké. Érdemes kipróbálni, mert egy kis türelemmel mindenkinek megy. Ha érdeklik a gél lakkozás fortélyai, keressen rá a gellakk.com webáruházra!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük