Menü

Gold Power hatása

Számos különféle növénynek tulajdonítanak potencianövelő, illetve nemi vágy fokozó hatást. Ilyenek például a ginzeng gyökér, az aranygyökér és a kínai ördögcérna gyümölcs, amelyekre a Gold Power hatása is alapszik. Ez 100%-ban természetes termék, ami a fent említett összetevők mellett, még zselatint, mustármagot és natúr színezéket tartalmaz.

A Gold Power hatása a kapszula bevétele után 20-30 perccel már érezhető, ugyanakkor még 2-3 napig eltarthat. A gyors felszívódás érdekében éhgyomorra, meleg vízzel érdemes bevenni és az alkoholt kerülni kell az est további részében, mert a Gold Power hatása gyengülhet miatta akkor is, ha később iszik valamilyen italt.

Ugyanakkor, ha ezeket a javaslatokat betartja, akkor igen intenzív élményben lehet majd része, mert nemcsak a teljesítőképessége lesz észrevehetően jobb, hanem a nemi vágya is növekedni fog, valamint elnyújtott együttlétre és több egymás utáni ejakulációra is képes lesz. Ha úgy érzi, hogy segítségre szorul ezen a téren, a Gold Power hatása nem fogja cserbenhagyni!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,