A hitelközvetítő személye meghatározó lehet

Hitelközvetítő

Ingatlanvásárlásra manapság számos lehetőség adódik, a kedvező lakáshitelektől, a jelzálog hiteleken át, a CSOK támogatásig számos hitelkonstrukció és állami támogatás igénybe vehető. Sok ember nem jártas ezekben és nem is igazán érti a banki szakkifejezéseket, ezért a cél érdekében, hitelközvetítő közbenjárását kéri.

A lehetőség bárki előtt nyitva van, hiszen számos ilyen cég van a piacon, akik bizalmi viszonyt kialakítva az ügyféllel, hitelközvetítő szolgáltatást nyújtanak. Ennek keretében az ügyfél személyre szabott, kedvező és jól tervezhető lakáshitelhez juthat, így megtervezheti a leendő otthonát is.

A banki múlttal rendelkező személyek feladata a hitelkérelem benyújtásától a hitel folyósításáig terjed. A hitelközvetítő segít az ügyfeleknek a bürokratikus kavalkádon végigmenni,

beszerezni az összes szükséges dokumentumot és tartja a kapcsolatot a bank meg az ügyfél között a tiszta, érthető kommunikáció érdekében. A cél, az ügyfél elégedettsége és további ügyfelek szerzése, a bank forgalmának fokozása.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.