Kutya jutalomfalat és kiadós eledelek

Kutya jutalomfalat

Ki az, aki többet tehet a kutyája boldogságáért, ha nem a gazdája? Ő az, aki jó esetben minden nap vele van, aki tudja, hogy minek örül, és mitől szomorodik el igazán.

Nagy általánosságba nézve viszont minden kutyatartó gazdi tudja, hogy a kedvencet a kutya jutalomfalat jókedvre tudja deríteni. Mi az, ami végtelenül kedvetlenné teheti? Természetesen a szeretett személy távolléte. Hogyha túl sokat van távol a szeretett négylábútól, akkor egy idő után a kutya jutalomfalat sem ér sokat.

Természetesen annak még mindig ugyanúgy fog örvendeni, hiszen a pillanatnyi hangulatát felfokozzuk vele, viszont a saját értéke, szerepe sokat eshet a szemében. Fontos tehát, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű időt fordítson a háziállataira, így a kutyára is.

Különben miért tartaná?! Ugye senki nem azért etet és itat egy állatot, hogy végül a székletét kelljen takarítsa? Ugye ennél értékesebbek ők? Bizonyítsa be nekik a kutya jutalomfalat és a saját társasága ajándékozásával! Hogyha így tesz, ezt ők is meg fogják hálálni Önnek.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.