Miért olyan drága a márkás gyerek cipő?

Az Adidas márka

A gyerekcipők ára, főként a márkás daraboké, néha felfoghatatlanul magasnak tűnnek, hiszen jóval kisebbek, mint a felnőtteké és szülőként azzal is tisztában vagyunk vele, hogy csupán néhány hónapig fogja tudni hordani.

Tény, hogy a kicsik lábbelijébe kevesebb anyag kell, de az Adidas márka gyerekeknek készített modelljei is ugyanolyan precizitást és modern technológiák felhasználását igényelik, mint a felnőtt cipők, ezért az árban sem lehet akkora különbség.

Azt pedig, hogy ki meddig fogja használni a terméküket, érthető, hogy nem vehetik figyelembe, hiszen a minőségi és színvonalas előállítást kell megfizetni, ami az Adidas márka esetében, kicsiknél és nagyoknál egyformán biztosított.

Amennyiben szeretnénk az Adidas márkajelzéssel járó nívót a gyerekeinknek is megadni, akkor az egyetlen amit tehetünk, hogy olyan beszerzési helyet keresünk, ahol a lehető legkedvezőbbek az árak. Például a playsport.hu webáruházban most remek kedvezmények keretén belül lehet vásárolni, így érdemes itt válogatni.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.