Menü

Tulipán

A tulipánok mindig is tipikusan a tavaszi virágok közé tartoztak. De sokan nem tudják, ahhoz, hogy a tulipán ilyen gyönyörűen virágozhasson, már ősszel a földben kell legyen a hagymája. Aki szemfüles, az már nyár végén bőségesen betáraz tulipánhagymákból, és fejben megalkotja a kertjének a látványtervét a különböző típusok szerint. Színpompás kertet bárki varázsolhat magának tulipánokból, hiszen a legkönnyebben a színesekhez lehet hozzájutni.

Az egyszínűek, letisztult szirommal rendelkezőek, amelyeknek nagy a viráguk, már ritkábbak. Ezért, ha azt szeretné, hogy Önnek legyen a legszebb tulipános kertje, akkor mindenképpen olyan helyről tárazzon be jövő tavaszra, ahol megbízhatóan azt kapja, amit elvár.

Online nem mindegyik kertészetben lehet nagyobb tételben vásárolni, csupán ott, ahol figyelnek arra, hogy mi a vásárlók valódi igénye. Ez pedig mindenekelőtt a minőség. A szépen nyíló tulipán hagymák pedig ilyen helyekről származnak. Kérdezze meg csak a szomszédját, akire folyton irigykedett a tulipánjai miatt!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,