A minősgre mindig ad a Liszkay pincészet

Liszkay pincészet

Sokan szeretik a magyarországi borokat, legyen szó rosé, édes vagy száraz fajtákról. Vannak azonban olyanok, akik kezdik megunni a megszokott típusokat és épp ezért valami újra vágynak.

A Liszkay pincészet gyakran kínál újdonságokat, amelyek ízben és minőségben is verhetetlenek. Ezt tanúsítja az is, hogy nemcsak a hazai szakemberek vélekednek pozitívan erről, hanem a külföldi hozzáértők is. Mi adja ezt a hamisíthatatlan adottságot?

A választ a történelemben rejtőzhet, hiszen a Balaton-felvidék már a római korban is híres volt az itt előállított vörös borairól. Később aztán visszaesett a termelés, de manapság már a újra népszerű a kiváló vörösbor a mediterrán mikroklímával áldott Káli-medencében.

A Liszkay pincészet produktumai azért is népszerűek, mert a tápanyagokban gazdag talajban található ásványok biztosítani képesek a hazai és külföldi szinten is értékes tápanyagokat, amik természetesen hozzájárulnak az aranyérmes borok elkészítéséhez. Érdemes többet megtudni a Liszkay pincészet termékeiről.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.