A Monin szirupnak köszönhető szín és íz

Monin szirup

A bárok, szórakozóhelyek tulajdonosai tudják, hogy rengetegen vannak, akik nem szeretik a túl erős alkoholokat, és szívesebben fogyasztanának olyan italokat, amelyek édesek és kockázat nélkül megihatóak. A Monin szirup emiatt sem hiányzik az ilyen helyekről. A Monin szirup igen népszerű a bártenderek körében.

A fent említett tulajdonságon kívül azért is felkapott ez, mert ez valóban egy jó minőségű hozzávaló, amelyiket szinte bármelyik koktélhoz fel lehet használni. Fontos megjegyezni, hogy a Monin szirup nemcsak színt ad az italnak, hanem egy sajátos ízt is, aminek a fogyasztó nem tud ellenállni. Ha a báros egy vörös koktélt akar előállítani, akkor nyugodtan használhatja a grenadine szirupot.

A blue curacao sziruppal pedig kék színű koktélt lehet előállítani. Sőt, a menta sziruppal vagy a zöldalma Monin szirup zöldre lehet varázsolni a finomságot. A sikerre, elismertségre törekvő bárokban csakis minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Pontosan emiatt található meg ennek a brandnek a terméke a bárpultok alatt. A koktélalapanyagok megannyi fajtája megvehető az idrinks.hu shoptól.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük