Nyaralás kategória bejegyzései

Idén a Slayer és az Iron Maiden zúz a VOLT-on!

Soproni szállás a Volt Fesztivál ideje alatt

Soproni szállás a Volt Fesztivál ideje alatt

Már csak egy hónapot kell várni, hogy végre elkezdődjön a Volt Fesztivál, amelynek idén igazán ütősre sikeredett a programja. A színpadon fellép a Slayer és az Iron Maiden is, ezért a rajongók kezdhetnek készülődni a zúzásra. Másrészt azonban nemcsak erre kell gondolniuk a résztvevőknek, hanem arra is, hogy hol fognak aludni.

Sokan nem szeretik a kempingezést, hiszen a nyári melegben nem túl kényelmes a sátrazás. Ehelyett inkább szóba jöhet a Szálláskérés oldala, ahol rengeteg igényes panzió és apartman közül válogathatnak a fesztiválozók. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Észak-Magyarország népszerű kirándulóhelyei

Fátyol-vízesés Forrás: keptar.oszk.hu

Fátyol-vízesés
Forrás: keptar.oszk.hu

Míg a hétköznapok munkával, és egyéb feladataink ellátásával telik, addig hétvégente gyakran kelünk útra, és fedezzük fel hazánk szebbnél-szebb tájait. Ilyenekből pedig nem kevés van, és legyen szó akár a Balaton környékéről, akár a nyugati határ menti városokról, minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódási formát. Van azonban egy olyan térség, ahol koncentráltan találhatóak meg gyógyfürdők, természeti értékek, kirándulóhelyek, várak, barlangok és túraútvonalak, ez pedig nem más, mint Észak-Magyarország. A területről elsőként talán Szilvásvárad és a Szalajka-völgy jut eszünkbe, ennél azonban jóval több látnivaló található meg ebben az idegenforgalmi régióban. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Látványos videó Dubairól!

Dubai több szempontból is a legek városa, amely a luxus, a fényűzés fellegvára, az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa. A team BlackSheep egy drón segítségével lélegzetelállító felvételeket készített a városról, amelyeken a magasból vehetjük szemügyre Dubai nevezetességeit, csodáját és többek között a világ legmagasabb felhőkarcolóját is.

A Perzsa-öböl partján fekvő város alig 150 éves múltra tekint vissza, de ez is elég volt ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb látványosságává nője ki magát. A 7 emírségek között Dubai rendelkezik a legtöbb lakossal, de területileg csak a második a sorban, Abu-Dzabi után.

A város hihetetlen építészeti beruházásaival, olajával, luxusával hívta fel magára a figyelmet és mára a turizmusból származik a fő bevétele. Egy kattintás ide a folytatáshoz….