Párkapcsolati elixír: béreljetek lakást pár órára!

Lakás pár órára

Egy modern párkapcsolat manapság rengetegféle kihívásnak van kitéve. A folyamatos stressz, a rengeteg munka, a családi konfliktusok és a gyerekekkel kapcsolatos problémák hamar felőrölhetik a köteléket. Mégis, egy kis fantáziával sokat lehet tenni a kiégés és az elhidegülés ellen. Ha van egy kis lakás pár órára, és végre el lehet tűnni a világ elől, akkor a kapcsolat újra erőre kaphat. Érdemes a belépés előtt kikapcsolni a telefonokat, hogy senki ne tudja megzavarni a nyugodt pásztorórát. Igény esetén akár egy egész hétvégére is kibérelhető a szoba. A párt kulturált körülmények fogadják majd, és mindig lesz a szekrényben új ágynemű, törölköző és tisztálkodószer is.

A Búvóhely üzemeltetői tudnak titkot tartani, ezért senki nem fogja megtudni, hogy a pár mivel tölti a szabadidejét. A lakás pár órára kapóra jön abban a helyzetben is, ha otthon a gyerekek miatt nem jut idő az intim együttlétre. Bizony rengeteg kapcsolat megy tönkre ennek következtében, ezért érdemes nagyon elővigyázatosnak lenni. Természetesen, a búvóhelyet nemcsak hivatalosan együtt lévő emberek használhatják. Nagyon sokan érkeznek alkalmi partnerrel, illetve szeretővel.

Számukra különösen fontos a diszkréció, ezért mindig ügyelnek arra, hogy a lakás pár órára maradjon csak használatban. A fővárosban könnyen találhatók olyan helyek, amelyek viszonylag közel vannak a forgalmas közlekedési csomópontokhoz, de mégis diszkréten meg lehet bennük húzódni. Az időpontfoglalásra telefonon keresztül nyílik lehetőség. Az ideérkező vendégeknek be kell tartaniuk a házirendet, mert csak így jöhetnek fel a lakásba.

A szomszédok nyugalmára is ügyelni kell, és nem szabad hangoskodni a lakás pár órára történő kibérlése során. A háztartási gépeknek köszönhetően, a vendégek teljesen komfortosan fogják érezni magukat. A szobák fel vannak újítva, és az üzemeltetők a tisztaságukra is nagyon odafigyelnek. Ennek köszönhetően, igen sok a visszajáró vendég. Van, aki már Budapest szinte összes búvóhelyét bejárta a kalandozásai során.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.