Menü

Polisztirol lap

A leendő otthonunk felépítése olyan fajsúlyú feladat, amire fokozott figyelmet kell szentelnünk, ha olyan házat szeretnénk a magunkénak tudni, amit akár az unokáink is használhatnak majd a jövőben. A kiváló minőségű alapanyagok használata kötelező a tökéletes végeredmény szempontjából, így a polisztirol lap sem hiányozhat a listáról.

Az említett anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezek, ezért homlokzati szigetelésnél nincs párja. Figyelemre méltó tulajdonságai közé tartozik a cellás szerkezet és a remek szigetelő képesség. A hőre lágyuló polisztirol lap rendkívül gazdaságos megoldás, így két legyet üt egy csapásra, hiszen a hőszigetelés maximális biztosítása mellett, a családi kasszát sem kellett kifosztania. A szilárdsága magas, emellett mégis könnyű anyag, irritáló hatása nincs, tapintása kellemes. Beépítése és alakítása egyszerű, könnyen és gyorsan megoldható feladat. Ha a polisztirol lap beszerzésén gondolkodik, fontos tisztában lennie annak tűzveszélyességi besorolásával is. A lap kizárólag nyílt láng érintkezésével ég, viszont miután átvette a láng hőmérsékletét, önkioltó funkciója lép életbe.

Azt azonban fontos megemlíteni, hogy a polisztirol lap és a nyílt láng találkozása szinte kizárt, hiszen égésgátló fedőréteggel van ellátva. Természetesen a füst vagy a felforrósodott levegő semmilyen módon nincs hatással a polisztirol lapra, az égés ebben az esetben abszolút lehetetlen. A Festékaréna széles és színes kínálatában Ön is megtalálhatja azt a terméket, ami a leginkább megfelel a céljainak.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,