Rokonlátogatás alatt az öreg Vanda átszokott az ACANA SENIOR DOG kutyatápra.

ACANA SENIOR DOG

ACANA SENIOR DOG

Budapest külvárosában élünk egy kertes házban a férjemmel, három gyerekünkkel, és két kutyával. Vanda, az öreg Husky és a befogadott, keverék, még zöldfülű Ubul. Mindkét kutyának házi kosztot szoktam adni, élelmiszerboltokban kapható kutyakajával keverve. Pünkösd alkalmával két hétre elutaztunk vidékre rokonlátogatásra, természetesen a kutyákkal együtt.

Az unokatesóm Vandát meglátva nagyon meglepődött, állítása szerint elkezdett fogyni, és nincs rajta sok izom sem már. Jobban belegondolva én is észrevettem, hogy soványabb lett, kedvetlen, sokat alszik, a szőre már nem olyan szép, mint fiatalkorában, és hogy energiahiányos. Ezeket eleinte betudtam az idős kor velejáróinak. A vidéki állatos boltba betérve mégis rákérdeztem, hogy van e prémium kutyatáp idős korosztálynak.

A készséges eladó az Acana Senior Dog szárazeledelt ajánlotta, vettem hát egy kisebb kiszerelésű kóstoltató csomagot. El sem akartam hinni, hogy már egy hét után Vanda energikusabb lett, sokkal jobban bírta a napi sétát, és még önszorgalomból játszott is az energiabomba Ubullal.

Az Acana Senior Dog tápot Budapestre visszaérve is ugyanúgy adtam Vandának, aki visszahízott, az emésztése jobb lett, sőt, még a szőre is fényes és puha lett újból! Amint Ubul eléri az időskort, neki is az Acana Senior Dog kutyaeledelt fogom adni, csak jó tapasztalatokkal rendelkezve ajánlom másnak is!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.