Menü
Angela Merkel

Angela Merkel

A világ Michael Shumacher december 29-én történt síbalesetéről beszél több napja és az egészségéért aggódik. Hivatalos sajtótájékoztatót szerdára ígértek az orvosai, de mostani értesülések szerint a Forma-1 hétszeres világbajnokán életmentő műtétet hajtottak végre, állapota stabil, de nagyon súlyos. Ma már videó is kering a világhálón a szerencsétlen balesetről és a híresség fejkamerájának felvételeit is vizsgálják az illetékesek.

Nem csak egyetlen német híresség lett a téli sport áldozata, hiszen a német kancellár, Angela Merkel is síbalesetet szenvedett, erről számolt be több hírügynökség is. A német kormányfő a svájci Engadinban vakációzott az újév első napjaiban és balesete miatt több találkozóját is lemondani kényszerült a következő hetekre. Az 59 éves politikus először nem gyanakodott komolyabb sérülésre, de Berlinben orvosai medencetörést állapítottak meg nála. Az állapota stabil, de természetesen az következő hetekben pihennie kell. Szóvivője, Steffen Seibert szerint pihennie kell a következő hetekben, de ez nem azt jelenti, hogy a munkát is hanyagolja. Otthonról végzi majd a teendőit és mindent megtesz a mielőbbi felépüléséért.

A téli sportok szerelmesei nem riadnak vissza a veszélyesebb helyzetektől, de nem árt óvatosnak lenni, hiszen a balesetek nagyon gyorsan megtörténhetnek, elég csak egy kis figyelmetlenség vagy balszerencse.

Print Friendly, PDF & Email