Styron zuhanyfolyóka, a gyors vízelvezető

Styron zuhanyfolyóka

A csapból érkező folyadékkal minden esetben érdemes takarékosan bánni, mert valójában az mind ivóvíz. Mivel ezt használjuk tisztálkodásra, döntsünk olyan kialakítás mellett, ami minimális mennyiséget emészt fel. A tus megfelel ennek a kritériumnak és olykor még előnyösebb választás, mint a kád. Amikor kezdetét veszi a fürdő kialakítása, a Styron zuhanyfolyóka is legyen egyúttal beszerezve!

Ez a termék voltaképpen egy elvezető rendszer, amit közvetlenül a padlóba mélyesztnek bele. A felső része egy síkba kerül a csempével, azért tökéletes összhangot képez azzal. Nem kell attól tartanunk, hogy a fokozott nedvességgel való érintkezés miatt a Styron zuhanyfolyóka korrodálódik, mert műanyag az alapösszetétele.

Amikor éppen használaton kívül van, akkor megakadályozza, hogy a kellemetlen szagok feljöjjenek és elárasszák a helyiséget. Ismerjük meg még ennél is részletesebben a Styron zuhanyfolyóka sajátosságait és rendeljünk akár ma, hogy amint megérkezik, már kezdetét is vehesse a beépítés! Tapasztaljuk meg előnyeit és a zuhanyzással spóroljunk a költségeken!

Print Friendly, PDF & Email