Szállás kategória bejegyzései

Hotel Palota, a varázslatos hely

Hotel Palota, kiváló étteremmel

Hotel Palota, kiváló étteremmel

Folytonos harc a szállás kínálóknak, hogy kiderítsék, mi kell ahhoz, hogy a megszálló vendég elégedetten távozzon és a következő alkalommal is őket válassza. Az emberek születésileg nem egyformák, ezért az igényeik, a viselkedési formáik is nagyon különböznek, az ami egyik vendégnek bejött, nem garancia arra, hogy a következőnek is hatásos lesz.

A Hotel Palota nem is vesződik azzal, hogy sablonokat keressen, csak arra törekednek, hogy az ott levő vendégek igényeit teljes mértékben kielégítsék, kívánságaikat teljesítsék. A többi majd jön magától, nem szükséges a folytonos unszolás. Mi a varázs, ami ide csalja az utazókat? Az, amit Budapesten kevesen képzelnek, hogy lehetséges, nyugodt környezet, könnyű megközelíthetőség, bármilyen okból érkezett a fővárosba, innen minden egyszerűen elérhető.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szilveszteri szállás hazánk leggyönyörűbb tájain

3159083297_2247aaf46f_z (1)

Szilveszteri szállás

Sok ember szeretné a szilvesztert csendesebb helyen, távol a világ zajától tölteni. Egyre többen vállalkoznak arra, hogy felkerekednek és maguk mögött hagyják a város forgatagát és az év utolsó napját egy vidéki szálláshelyen töltik. A szilveszteri szállás nyugodt atmoszférájában helye van a kellemes, mély beszélgetéseknek és az intimitásnak. A természetben található hotelek biztosítják azt, hogy a pezsgőbontás megfelelő környezetben történjen. Sok család választja ilyenkor a szilveszteri szállás csodás kényelmét, hiszen ilyenkor a családtagok egészen biztosan együtt lehetnek és koccintva ünnepelhetik az új esztendőt. A hotelekben természetesen rengeteg szolgáltatást lehet ilyenkor igénybe venni. Lehetőség van arra, hogy a vendégek ússzanak egyet a medencében, szaunázzanak, masszázsra menjenek és egy kellemes, ünnepi vacsorát költsenek el a szeretteik körében. A szilveszteri szállás igyekszik a vendégek minden egyes felmerülő igényét maradéktalanul kielégíteni annak érdekében, hogy az üdülés igazán feledhetetlen legyen. Sok az évről évre visszatérő vendég. Más országokból is gyakran érkeznek ilyenkor olyan emberek, akik ki szeretnének egy kicsit szakadni a megszokott környezetükből. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Miskolctapolca barlangfürdő: fürdőzés barlangjáratokban

Miskolctapolca barlangfürdő

Miskolctapolca barlangfürdő

Különleges helyszínt keres a hétvégi pihenésre? Esetleg hosszabb időn keresztül szeretné élvezni a kikapcsolódásra szánt időt és tenné ezt úgy, hogy közben a szállodát se kelljen elhagynia? Miskolctapolca barlangfürdő szolgáltatása ideális választásnak bizonyul akkor is, amikor hegyvidéki kirándulásra, vízesésekre, gazdag állat- és növényvilágra vágyik, vagy éppen a környékbeli Lillafüred romantikus hangulatát szeretné átélni.

Miskolctapolca barlangfürdő kínálata mellett, érdemes olyan szálláshelyet választania, ahol a házon belül is lehetősége nyílik fürdőzésre, valamint wellness szolgáltatások igénybevételére. A Bástya Hotel a fürdő közvetlen közelében, kültéri és belső medencékkel várja a pihenni vágyókat, de szauna és masszázs is áll a rendelkezésükre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Érdekességek, látványosságok Miskolctapolcán

Miskolctapolca

Miskolctapolca

Aki járt már Miskolcon, az bizonyára megcsodálta a város gyönyörű templomait és építményeit, remélhetőleg felkereste Miskolctapolcát és eltöltött pár órát, vagy szerencsés esetben pár napot, a népszerű miskolctapolcai barlangfürdőben. Felejthetetlen élmény és remek kikapcsolódás is egyben a barlangfürdő, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Természetesen, aki nem fürdőzésre vágyik, az is találhat szórakozási lehetőséget.

Lehet kevesen tudják, de nemcsak a barlangfürdő várja itt a helybelieket és az ide ellátogató vendégeket, hiszen ez a városrész nemcsak a barlangfürdőről híres, hanem egy nagyon kifejlett, arborétumszerű parkrendszerrel is rendelkezik. A hat hektáron elterülő parkrendszer, számos őshonos és exóta fajnak nyújt védelmet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szilveszter szállás messze az otthonától

Szilveszter szállás

Szilveszter szállás

Abban az esetben, ha Ön is megunta már, hogy a Szilvesztert otthon, vagy az otthonához közel unalmasan tölti, most itt az ideje, hogy tegyen azért, hogy ezúttal ne így történjen. Tájékozódjon időben a szervezésre kerülő eseményekről az országban és foglaljon le egy kedvező ajánlatot mihamarabb! Szilveszter szállás az Utisugó által akár pár perc alatt lefoglalható, így erre sem lesz gondja majd a nagy napon.

Érdemes előre gondolkodni és mihamarabb eldönteni, hogy hova szeretne utazni, hiszen a korlátozott helyszám miatt, az utolsó pillanatban megtörténhet az is, hogy szálláshely nélkül marad. Emiatt kénytelen lesz ismét otthon ünnepelni. Tájékozódjon időben, az Utisugó pedig segíthet Önnek abban, hogy egy igazán kedvező és előnyös ajánlatot foglalhasson le. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hajdúszoboszló gyógyfürdő jótékony hatásai

Hajdúszoboszló gyógyfürdő

Hajdúszoboszló gyógyfürdő

A Hajdúszoboszló hírnevét a gyógyfürdő határozza meg. A jódos, brómos és konyhasóban gazdag gyógyvíz hatása kivételesnek mondható. A több ezer méteres mélységből felszínre törő víz ízületi gyulladásokra és sportsérülésekre alkalmazható. Az eredmény és a hatás nem marad el. A gyógyfürdő tulajdonképpen a Hungarospa fürdőkomplexum szerves részét képezi. A híres Hajdúszoboszló gyógyfürdő korszerűen felszerelt gyógyászati központként is szerepel. Balneológiai centrumként nagyon népszerű. A Hajdúszoboszló gyógyfürdő könnyen megközelíthető bármely irányból is indulnánk el.

A fürdő bejáratánál több pénztárt is találunk, és itt lehet időpontot is egyeztetni a különböző gyógyászati kezelésekre. A terápiák TB támogatással is elérhető szolgáltatások, természetesen ilyenkor fel kell mutatni a háziorvosi beutalót. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szállásadóknak, szállás keresőknek weboldal készítés

Szállásadóknak, szállás keresőknek

A legújabb felmérések szerint a magyar lakosság több mint fele itthon fogja tölteni szabadsága idejét, ami törvényszerűen azt vonja maga után, hogy végre a hazai turizmus is fellendül. Egyre több ember fogja keresni a pihenés lehetőségét hazánk területén, amire valljuk be, nem is kevés lehetőség van. De melyik a legegyszerűbb és legpraktikusabb módja annak, hogy pihenésünket megtervezzük? Hát persze, hogy az internet, hangzana az egyértelmű válasz. Ahhoz pedig, hogy szállásadóként, vagy szállás keresőként a legjobb és legszebb helyet megtaláljuk mindkét félnek szüksége van weboldal készítésre.

A szállásadó weboldalával nem csak jelen lehet az interneten, hanem kialakíthatja úgy, hogy a bejelentkezéstől, a foglaláson át a fizetésig minden online történjen. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Akváriumhotel – extrém szállás

A nagyszabású látványterv

Vannak emberek, akik bolondulnak a különleges helyzetekért, akik szabadidejüket, a kikapcsolódást és a pihenést csakis extrém és különleges környezetben tudják elképzelni. Természetesen ehhez szükséges a feltételek nélküli anyagi szabadság és valljuk be, ez nem minden ember számára biztosított. Aki viszont megteheti és a forró nyár elől pénztárcája nem szab határt a menekülésre, ők hamarosan Dubaiban egy különleges hotelben pihenhetnek.

Dubaiban hamarosan felépül az első akváriumhotel, amelynek bizonyos szobáit úgy tájolják, hogy a vendégek a lehető legszebb tengeri látványvilágban gyönyörködhessenek. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Melczer Kastélyszálló Kéked

Kastélyszálló Kéked

Kastélyszálló Kéked

Ezen a domainen a Melczer Kastélyszálló weboldala üzemelt régen, ma már egy tájékoztató portál ami igyekszik nem csak a kastélyszállókról hanem minden más érdekes szállásról és más eseményekről is értesíteni az ide látogató publikumot.
A Melczer Kastélyszálló jelenleg felújítás alatt van és az üzemeltetők nem tudják megmondani mikor fognak elkészülni.
A Kastélyszálló a felújítás alatt semmilyen látogatót nem tud fogadni.