Menü

Tacticsport súlytárcsa

A súlyzós edzéseket zsírégetés és izomépítés céljából is érdemes végezni. Tehát, bármelyik legyen a célja, a Tacticsport súlytárcsa kínálata jó szolgálatot fog tenni. Az itt kapható súlyzótárcsák 31 mm furattal rendelkeznek, amelyek 30 mm-es rúdhoz alkalmasak. Fél kilogrammtól, egészen 20 kilós példányokig minden képviselteti magát a termékpalettán, amelyeket egyenként és szettben is meg lehet vásárolni.

Ha még kezdő a súlyzózás terén, akkor érdemes a Tacticsport súlytárcsa választékának kisebb darabjai mellett döntenie, de ha már van gyakorlata az ilyen típusú gyakorlatokban, akkor a teljes skálát beszerezheti. Az árak miatt igazán nem kell aggódnia, mert nagyon kedvező feltételek mellett juthat hozzá mindegyik darabhoz, ráadásul most rengeteg kedvezményt is igénybe vehet.

Böngéssze át alaposan a Tacticsport súlytárcsa termékkínálatát és keresse meg azokat az ajánlatokat, amelyek a legkedvezőbbek az igényeinek kielégítésére! Ha pedig rúdra vagy egyéb sporteszközre is szüksége lenne, akkor nézze meg a webshop többi produktumát!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,