Menü

Építőjáték

Minőségi építőkockákat szeretne vásárolni a gyerkőcének? Ha igen, akkor mindenképp látogasson el a FairPlay Trade honlapjára, ahol széles építőjáték kínálat várja az anyukákat, apukákat! Az itt található klasszikus és tematikus építők fából vagy műanyagból készültek, teret adva a kicsik logikai fejlődésének.

A fából készült modellek ráadásul kiválóak a Montessori neveléshez. A különféle építőjátékok segítenek abban is, hogy a lurkó kreativitása is fejlődjön, hiszen készülhet itt ház, palota, állatkert, kerítés, kocsi vagy bármi más. Az építőjáték kategóriája kimeríthetetlen. A feladatkártyás készletek és a fából készült szettek mellett, itt megleli az ismert LEGO játékokat is, a mágneses építőket és a golyópályákat.

A szivacs építőelemekkel életnagyságú várakat is készíthet, de ismertek a szivacsos puzzle szőnyegek is. Sőt, kartonból készült téglákat is vásárolhat a csemetéjének, amivel könnyen lerombolható várfalat készíthet. Ragadja meg a lehetőséget, vásároljon nálunk kedvére építőjátékokat!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,