Tornázzon Rubint Rékával!

Rubint Réka forrás: www.borsonline.hu

Rubint Réka
forrás: www.borsonline.hu

Fogyni, formálódni szeretne, de egyelőre nem tartja elég fittnek magát ahhoz, hogy konditeremben mozogjon? Esetleg az otthon szabadon maradó perceket szeretné kihasználni, s ehhez keresi a megfelelő fitness dvd-t? A választék igen széles, ám van egy edző, aki hazánkban töretlen népszerűségnek örvend, ő pedig nem más, mint Rubint Réka. A háromgyerekes édesanyag talán jobb formában van most, mint néhány éve, mégis kap hideget-meleget a legnépszerűbb közösségi portálon.

Ennek ellenére azonban hite, és a vele együtt tornázó ezrekbe vetett bizalma viszik előre minden nap, és megállíthatatlanul gondoskodik arról, hogy izomláza legyen mindenkinek, aki vele tart. A korai dvd-in általában 20 perces blokkokkal várja a tornázni vágyókat. Ezek kezdők számára ideálisnak bizonyulnak, hozzájuk is jónéhány hónap kell, míg végigcsinálhatóak lesznek különösebb szenvedés nélkül.

Az utóbbi években napvilágot látott, általában külföldi helyszíneken forgatott programjai már 60, sőt 90 perces edzésekkel is szolgálnak, melyek még férfiak számára is kihívást jelentenek. Rengeteg guggolás, kitörés, ugrálás, de kemény hasizom edzések, és akaratot kívánó felkar-programok is helyet kapnak Réka lemezein.

A táplálkozásra való odafigyeléssel, a cukor, a finomított szénhidrátok kerülésével, futással kombinálva gyors és látványos eredmények érhetőek a sokak kedvencének számító edző segítségével, akivel akár személyesen, vagy online edzéseken keresztül is veletarthatnak a fanatikusak. Akár heti 5-6 alkalommal is javasolt az otthoni edzés, kézisúlyzókkal, gumikötéllel, valamint steplépcsővel felszerelkezve.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.