ugrálóvár otthonra

Ugrálóvár otthonra, a gyerekek védelmében

ugrálóvár otthonra
Ugrálóvár otthonra

A csöppségek korosztálytól, nemtől függetlenül imádnak ugrálni, de néha rossz nézni, hogy milyen közegben, terepen élnek ezen hobbijuknak. Ha szeretnénk megóvni őket a sérülésektől, akkor jó ötlet lehet egy ugrálóvár otthonra. Ebben biztosan nem esik semmi bajuk és jó esetben elfáradnak annyira, hogy már éles, veszélyes tárgyak, bútorok közelében nem akarnak majd pörögni, forogni, ugrándozni vagy bukfencezni.

Amennyiben beszerzésre kerül az ugrálóvár otthonra, akkor csak ki kell küldeni őket a puha védőfalak közé, amikor úgy látjuk, hogy már nagyon szükségük van a mozgásra és nem tudják másképp levezetni az energiáikat.

Egy ilyen szerkezet nyugodtan kint maradhat az udvaron, akár felfújt állapotban is, mert az időjárás viszontagságai nem tesznek kárt benne és így mindig rendelkezésre áll, ha ugrálni támad kedve a kicsiknek. Az ugrálóvár otthonra többszemélyes változatban is megvehető, így a testvérek, barátok is használhatják egyszerre, elkerülve ezzel a konfliktusokat, a szűk helyből adódó baleseteket.

Print Friendly, PDF & Email