Menü
Wellness hétvége

Wellness hétvége

A mindennapi rohanást, a munkával járó stresszt a szervezet sokáig nem tűri el anélkül, hogy problémák ne adódnának. A testi és pszichés egészség egyaránt kárát láthatja annak, ha nem figyel oda saját magára. De hogyan is tehetné ezt meg, amikor nagy a hajtás, és mindig akad valami fontos teendő? Gondolt már arra, hogy néha engedélyezzen saját magának egy-egy olyan hétvégét, amikor kikapcsolja a mobilját, és minden a kényeztetésről szól?

A wellness hétvége ma már árak tekintetében sem elérhetetlen, ugyanis a szállodák kifejezetten ilyen alkalmakra csomagajánlatokkal állnak a pihenni, kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Érdemes kifejezetten a hosszú hétvégék, vagy az ünnepek környékén keresgélni a hazai wellness szálloda kínálatban, ugyanis ezekre az időpontokra általában speciális programokkal, és kitűnő árakkal készülnek a szolgáltatók.

Amióta a Széchenyi Pihenőkártya rendszere bevezetésre került, egyre több család engedheti meg magának az efféle pihenést, de ha csak partnerével vágyna egy olyan hétvégére, amikor minden csak Önökről szól, nos, a hazai kínálatban ehhez is remek lehetőségeket talál. Ússzon, élvezze az élményfürdők jelentette kikapcsolódást, s mindezt télen-nyáron megteheti a fedett medencéknek köszönhetően.

A masszázs, a szauna, a gőzkabin mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a pihenéssel töltött idő tökéletes legyen. Akár diétáját is felfüggesztheti egy-két napra, és megkóstolhat olyan specialitásokat, melyek a választott régióra, városra jellemzőek. Az ősz még csak most kezdődött, tervezzen egy hétvégét családjával, partnerével!

Print Friendly, PDF & Email