A Bikal kastélyszálló hangulatos környezetben várja a vendégeit

Páratlan élmény várja a Bikal kastélyszálló látogatóit
Páratlan élmény várja a Bikal kastélyszálló látogatóit

A Mecsekben, pontosabban annak a lábánál található egy nagyon szép neoklasszicista stílusban épült régi főúri kastély, amelynek ma már turisztikai szerepe van. Bikal kastélyszállója, wellness szolgáltatása miatt igen messziről is vonzza a pihenni vágyókat.

Nagyon romantikus és egyben modern kialakítású apartmanokkal, szobákkal várja a szálloda a vendégeket, amely egy hatalmas ősfákkal teli park közepén foglal helyet. A pihenő vendégek gyógyvízben lazíthatják el magukat és teljes ellátásban van részük az étkezés terén is.

Bikal kastélyszállójának szomszédságában található egy élménypark, ahol meg lehet tapasztalni azt, hogy miként élt a középkor hétköznapi embere. Régi mesterségeket is meg lehet ismerni a reneszánsz korban lévő hagyományok mellet.

A szálloda több szobával rendelkezik, melyek különböző hangulatban lettek kialakítva. Sokan választják az exkluzív stílusú, indiai bútorokkal berendezett szobákat. Lehetőségünk van foglalni olyan szállást, amely az 1800-as évek újklasszicista stílusát idézi. Ez a főúri kúriákra volt jellemző.

Foglalhatunk olyan apartmant is a Bikal kastélyszállóban, amely egy francia udvarház stílusát idézi. Nagyon hangulatos kialakítású, melyet a meleg színek tesznek még barátságosabbá.

A Fürdőházban is van lehetőségünk eltölteni egy pár napot, amely mediterrán hangulattal rendelkezik.

A Bikal kastélyszállóban a mai kornak megfelelő, teljesen modern kialakítású szobákat is foglalhatunk, melyet baráti társaságoknak ajánlanak nagyon kedvező árak mellett, ebben a csodálatos mecseki környezetben.

Print Friendly, PDF & Email