A Brit kutyatáp gondoskodik az ebek egészségéről

Brit kutyatáp

A kutyák alapvetően húsevő állatok, így az étkezéseik nagy részét húsok és csontok elfogyasztása kell képezze. Ugyanakkor az egészséges élethez nekik is szükségük van vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre, tehát önmagában nem elegendő az állati eredetű ételekkel, konyhai maradékokkal etetni az ebeket.

Ahhoz, hogy sok örömteli pillanatot tölthessünk együtt a négylábúinkkal, akiket messze elkerülnek a betegségek, olyan minőségi eledelt kell beszerezni számukra, mint a például a Brit kutyatáp. Ennek a terméknek jelentős százaléka hús, ugyanakkor sokféle zöldséget és egyéb növényi eredetű anyagot is tartalmaz, amelyek biztosítani tudják a fehérje mellett, a többi esszenciális elemet is.

Továbbá, a Brit kutyatáp összetevői úgy lettek összeválogatva, hogy azok mind könnyen emészthetőek legyenek, mert ez egyrészt nagyobb hasznosulást tesz lehetővé, másrészt pedig a mi dolgunkat is megkönnyíti, mert kevesebb piszkot fognak maguk után hagyni a házőrzők.

A kutyusok szempontjából és nekünk sem mindegy, hogy az étel csak átmegy rajtuk és alig szívódik fel valami, vagy szinte minden része beépül a szervezetükbe és alig lesz ürülék. A Brit kutyatáp ezáltal a zsebünket is megkíméli, hiszen nem kell belőle olyan óriási adagokat a négylábú kedvenceink táljába tenni, mint a silányabb minőségű változatokból.

Ha egy felnőtt egyed Brit kutyatápot kap, akkor bőven elég lesz egyszer ennie, mert az egész napra ellátja tápanyaggal és energiával. Válassza Ön is a minőséget és többszörösen meg fog térülni a befektetése! A Brit kutyatáp többféle verzióban is kapható, így egészen biztosan meg fogja találni az Ön kutyájának megfelelőt!

Print Friendly, PDF & Email