doTERRA tömjén olaj

A doTERRA tömjén olaj használatának 3 előnye

Egy olyan illóolajat keresel, ami egyszerre több problémára is megoldást jelent? A doTERRA különlegessége pont ilyen. A doTERRA tömjén olaj egy földes illatú, különleges olaj, ami elsősorban az egészséges immunműködést támogatja, valamint hozzájárulhat a lelki béke és nyugalom megteremtéséhez.

Ez még azonban nem minden, ugyanis a tömjén antibakteriális hatású is, ezért főleg az őszi-téli időszakban a kórokozók elleni párologtatásra is kiválóan alkalmas. A doTERRA párologtatóval könnyen és egyszerűen szétáraszthatod a lakásban ezt az illatot és máris élvezheted áldásos hatását. Ha pedig még ennél is többre vágysz, akkor most jól figyelj!

A doTERRA tömjén olaj ugyanis tisztítószerekbe keverve segíthet a fertőtlenítésben. A hagyományos fertőtlenítő tisztítószerek helyett, ha ezt az olajat cseppented egy öko felmosószerbe vagy általános felülettisztítóba, akkor máris nyertél egy erőteljes, fertőtlenítő, kórokozókat pusztító, mégis gyengéd és fenntartható tisztítószert.

Ha párologtatás mellett döntesz, jó, ha tudod, hogy az olaj belégzése, magas vérnyomás esetén, vérnyomáscsökkentő és pulzusszám-csökkentő hatású. Nagyon kevés olyan természetes szer van a világon, amit a daganatos betegségekben érdemes alkalmazni.

A tömjén olaj azonban ilyen, mert ezt a kiegészítő terápiaként gyulladások és daganatos elváltozások esetén is érdemes kipróbálni. Ugyanis, bár még csak állati, de kutatások igazolják, hogy ez az olaj jótékonyan támogathatja a szervezetet az ilyen betegségek esetén.