fém polc

A fém polc kiválasztásának folyamata

fém polc
Fém polc

A tároló rendszerek helyes megválasztása nagy jelentőséggel bír a raktári és kereskedelmi tevékenységre szakosodott vállalatoknak. A korrózió-gátló bevonattal ellátott fém polc ellenáll a nagy terhelésnek, a deformációnak és a kedvezőtlen környezeti tényezőknek.

Ezek a leginkább raktárakban, archívumokban és kereskedelemben használt szerkezetek már régóta diadalmaskodtak a fa és műanyag állványrendszerekkel szemben. A fém polc horganyzott acélból készül, ezáltal ellenáll az ütéseknek és az időjárási körülményeknek, valamint tökéletesen védi a fémet a korróziótól, jelentősen javítva a szerkezet tűzvédelmi tulajdonságait.

A nagyméretű raktárkomplexumok esetében, a polcrendszereket a gazdasági tevékenység sajátosságainak és a teherszállítás volumenének figyelembevételével tervezik meg. A tervezőmérnök a fém polc modelljének kiválasztása előtt információt gyűjt a raktári termékekről (méret, súly, felhasználási idő, termékcsoport), a helyiség építészeti jellemzőiről, valamint a felhasznált szállítási módról.

Print Friendly, PDF & Email