A Ferihegy parkolási díj nálunk igazán kedvező

Ferihegy parkolási díj

Egy nyaralásnak sok olyan rejtett költsége van, amire elsőre nem is gondolnánk. Hiszen a repülőjegy, a szállás és az étel mellett, még a különböző belépőjegyekre, szuvenírekre is gondolni kell, tehát ezen apróságok is jelentős összeget tehetnek ki a végén. Sőt, a Ferihegy parkolási díj is számításba kell kerüljön, hiszen az autót is ott kell hagyni valahol, amíg visszaérkezik az útról.

Nézze meg az árainkat, ha pontos képet szeretne arról, hogy mennyit kell még pluszba számolnia az utazás összegéhez a parkolás miatt! Nálunk igazán kedvező feltételek mellett foglalhat helyet az autójának, így nem fog jelentősen megnőni a végösszeg.

Ha máshol is szétnéz a Ferihegy parkolási díj opciókkal kapcsolatban, akkor beláthatja, hogy tényleg nem dolgozunk magas tarifákkal. Sőt, ezen árkategóriában nem is kaphat ilyen széleskörű kiszolgálást, csak tőlünk. Ugyanis a Ferihegy parkolási díj nálunk a terminál és a parkolóházunk közötti fuvart is tartalmazza, így nem kell azzal foglalkoznia, hogy miként jut el sok csomaggal a célállomáshoz.

Print Friendly, PDF & Email