függöny varrás

A függöny varrás itt mesterfokon történik

A szabás, varrás nem csupán egyszerű szakma, hanem ezt bátran nevezhetjük művészetnek is. A leginkább nők által művelt tevékenység több területre kiterjed, de beszéljünk most kicsit a függöny varrás fortélyairól! Ezek a lakberendezési tárgyak szinte minden otthonban jelen vannak.

Különféle standard méreteket szoktak gyártani a nagyobb cégek, ugyanakkor a sokféle nyersanyagnak köszönhetően, lehetőség van egyedi szélességű és hosszúságú típusokat készíttetni. A függöny varrás nem túl nehéz, ugyanakkor aki nem rendelkezik tapasztalattal ezen a téren, az jobb, ha megkér egy varrónőt. Ha a lehető leggyorsabban szeretne hozzájutni a magas minőséggel készített termékhez, akkor nézzen be a piramisfuggony.hu honlapra!

Ezen az oldalon sokféle textil található, amelyek mindegyike felhasználható a függöny varrás alapanyagaként. A fényáteresztő fátyolos típusok inkább konyhába, illetve étkezőbe ajánlatosak, a sötétítők pedig hálószobába. Bármelyik textil megtetszik, azt rögtön helyezze a kosarába, hogy ne veszítse szem elől.

Római, avagy raffroló

A sötétítéstechnika terén igencsak modern produktumok közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt. A gyártók próbálnak minden igényre gondolni, így már kifejezetten széles termékpaletta áll rendelkezésre ezen a téren is. A raffroló első hangzásra nem tűnik ismerősnek? Ne aggódjon, ezzel a legtöbben így vannak!

Az ismertebb neve római roló, aminek tulajdonképpen sötétítő szerepe van. A sokféle anyagból elkészíthető produktum nemcsak teljesen fényzáró anyagokból készíthető el, hanem fényáteresztő fátyolosabb fajtából is. A raffroló elkészítését úgy kivitelezik, hogy minden római roló karnisra könnyedén felhelyezhető legyen, így ha az otthonában már van, ilyen karnis, akkor azt nem szükséges lecserélnie.

Ha netán még csak most szeretné beszerezni a raffroló függönyt, akkor hozzávaló karnist ugyanezen az oldalon választhat. A pontos fizetendő árat a kosárban láthatja és ha visszatér a vásárlói térbe, akkor a rendszer már az Ön által megadott paraméterek szerint fogja kikalkulálni a többi raffrolóra vonatkozó árat.