A fűtőradiátor fontos szereppel bír

Új fűtőradiátor

Míg nyáron a klíma, addig télen a fűtőberendezés az egyik legfontosabb kiegészítő az autókban, hiszen már mindenki megszokta, hogy a járművekben is ugyanolyan komfortosan érzik magukat, mint a lakásban.

Ehhez azonban a fűtőradiátor is kifogástalan állapotban kell legyen, különben nagyon kellemetlen lesz, ha éppen a leghidegebb napon nem lehet majd fűteni a verdában. Tehát, ha már rég nem volt a fűtőradiátor cserélve vagy úgy tűnik, hogy vacakol a fűtés, hol működik, hol nem, esetleg nem a beállított hőmérsékletet biztosítja, akkor érdemes megnézetni egy szakival.

Amennyiben ő is azt mondja, hogy ezzel az alkatrésszel lesz gond, akkor a netről is be lehet szerezni, de vigyázni kell, mert nagyon sokféle modell létezik, így nem mindegy, hogy milyen fűtőradiátor kerül megrendelésre.

Például a www.evoauto.hu oldalon 400 féle fűtőradiátor szerepel a kínálatban, tehát ebből is látszik, hogy nem lehet csak úgy rábökni egyre. Szerencsére itt meg lehet adni az autó típusát, ami után csak a kompatibilis alkatrészek fognak megjelenni a képernyőn.

Print Friendly, PDF & Email