A Gravida magzatvédő vitamin szelént is tartalmaz

A magzatvédő vitamin különösen jó
A magzatvédő vitamin különösen jó

A magzatvédő vitamin alapvető fontosságú a kismamák számára. Szinte nincs is már olyan orvos, aki ne ajánlaná ezek szedését a várandósság alatt. A magzatvédő vitamin természetesen a fejlődő magzat szempontjából is elengedhetetlen szerepet játszik.

A nők, akik felelősséget éreznek születendő gyermekük iránt, minden esetben vásárolnak valamilyen vitaminos készítményt. Rengetegféle betegséget előzhetünk meg azzal, ha nemcsak zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk, hanem magzatvédő vitamin is kerül a bevásárlókosárba.
Ezek a készítmények általában a vitaminok és ásványi anyagok mellett folsavat is tartalmaznak.  A Gravida magzatvédő vitamin különösen jó, mivel a fent felsorolt anyagok mellett K-vitamin, szelén, króm és molibdén is található benne. A Gravida a jelenleg kapható leghatásosabb készítmény, mivel a K-vitamin és a szelén egyetlen más terhes-vitaminban sem található meg. A két új összetevőnek köszönhetően, nem kell tartanunk az újszülöttek esetében a véralvadási zavaroktól és a szívrendellenességektől.
Továbbá a Gravida magzatvédő vitamin segítségével azt is megelőzhetjük, hogy gyermekünknél velőcsővel kapcsolatos rendellenességek lépjenek fel. Ehhez viszont minél hamarabb (lehetőleg már a teherbe esés előtt) el kell kezdenünk a terhes-vitaminok szedését, mivel a baba szervei az első trimeszterben alakulnak ki. Természetesen ezután is nagy a magzatvédő vitamin szerepe, hiszen többek között ennek segítségével tud a kisbaba optimálisan fejlődni.
Érdemes tudni azt is, hogy nem elegendő csupán egészségesen táplálkozni, hiszen ebben a különleges élethelyzetben, a szervezetünknek az átlagnál sokkal több vitaminra és nyomelemre van szüksége. A Gravida segítségével azonban nem kell aggódnunk sem a saját, sem a születendő gyermekünk egészségéért, hisz e modern készítmény segítségével mindent megteszünk a kisbaba érdekében.