A hagyományos riasztó ma már hatástalan

Risztó
Risztó

Mi lehet a tökéletes megoldás, ha értékeinkről szeretnénk gondoskodni? Mindenképp érdemes időről időre tájékozódni a lakás és gépjármű riasztó rendszerek legújabb fejlesztéseiről. Ne becsüljük alul értékeinket, a bűnözők nem válogatnak, nem csak a jómódú környékek házait törik fel, nem csak a nagy értékű gépjárműveket lopják el. Ahol eddig elegendő volt egy masszív ajtó, egy biztonsági zár, ott már jobban járunk, ha távfelügyeletet biztosítunk.

A mi rendszerünk használatával nem kell okvetlenül 24 órás szolgáltatásra szerződni, kérheti a riasztást saját telefonjára is. A MABISZ által bevizsgált és hitelesített termékünk bármilyen betörésvédelmi rendszerhez kapcsolható. A gépjárművek védelmét se hanyagoljuk el, sokszor előfordul, hogy a család által értéktelennek tartott kedvencet csak azért lopják el, hogy darabjaira szedve alkatrészként értékesítsék. A hagyományos riasztó, mely a környék lakóinak ad jelzést, ma már senkit sem érdekel, csak azt várják, hogy hallgattassuk már el. Navigátor távfelügyeleti megoldásunkkal nyomon követheti a gépkocsi útját, akár a távolból le is állíthatja. Nincs az a gyakorlott szemű tolvaj, aki felfedezze, hogy hová rejtettük el.

Különösen több gépjárművel rendelkező fuvarozó vállalkozóknak ajánljuk, hiszen a sofőr azonosításától az üzemanyag fogyasztás kontrollálásáig számos plusz funkciót biztosít. Ma már sajnos senki nem gondolhatja, hogy ő nem lesz betörés áldozata, nem akarják kifosztani, megkárosítani. Minimális befektetéssel érdemes a legrosszabbra is felkészülni.