Hair transplant

A hair transplant rutin eljárás

A különféle plasztikai beavatkozások ma már szinte fel sem tűnnek az embereknek, annyira elterjedtek, viszont ez a hajbeültetéssel is így van. A hagyományos hair transplant nagyon jó és folyamatosan fejlődik, ami azt eredményezi, hogy egyre többen gondolják úgy, hogy kipróbálják. Minden ilyen beavatkozásnak megvannak a hátrányai, azonban ezeket az orvos elmondja a művelet előtt.

A hair transplant ma már mindennapos művelet, így az orvosok számára is rutinná vált. Ez mindenképpen jó hír, hiszen a végeredmény igy szinte biztosan jó lesz. Első lépésben keressünk egy olyan orvost, aki számunkra szimpatikus és nem utolsósorban érti is a dolgát.

Ha megvan, végezzünk el néhány vizsgálatot, amelyek szükségesek az ilyen beavatkozások előtt, majd kezdődhet a beültetés. A hair transplant elég időigényes művelet és nem is kell siettetni azt, mert akkor az eredmény sem lesz megfelelő. A beültetés után el kell telnie egy kevés időnek, hogy a hajszállak megnőjenek és megerősödjenek, így ezt türelemmel ki kell várni.

Print Friendly, PDF & Email