hajpakolás

A hajpakolás hasznos társa lehet

Egy minőségi sampon és balzsam megadja a hajnak azt a törődést, ami az általános jó állapotnak a fenntartásához szükséges, azonban a valóban egészséges kinézetért és a fényes tincsekért érdemes extra ápolást is bevetni. Ezt képest biztosítani a hajpakolás, amit általában heti egyszer vagy minden második mosás alkalmával ajánlanak felvinni a teljes hosszra és rajta hagyni bizonyos ideig, mielőtt lemosná.

Ugyanakkor érdemes olyankor alkalmazni, amikor nem kell sietnie, mert ha sürgeti valami vagy valaki, akkor hajlamos lehet hamarabb leöblíteni, minthogy a hajpakolás ki tudná fejteni a hatását.

Ha van legalább fél- vagy 1 órája a tisztálkodási rutinjának az elvégzésére, akkor a hajpakolás használata is belefér, hiszen, amíg az éppen ellátja a feladatát a hajszálain, addig egy arcmaszkot is feltehet vagy kényeztetheti a bőrét egy hidratáló testápolóval. Találja meg a helyét az életében a hajpakolásnak és meglátja, hogy hasznos és rövid időn belül nélkülözhetetlen társa lesz a frizurája épségének és szépségének megőrzésében!