hátizsák

A hátizsák kíméli a gerincoszlopot

Táskát szinte mindenki hord, sokan azonban ártanak vele az egészségüknek, ugyanis főleg a fiatalabb nők körében nagy divat lett a karon vagy vállon viselt óriás méretű modell. A hölgyek ezeket előszeretettel pakolják tele a nélkülözhetetlen kellékeikkel, ami több kiló is lehet, így a viselésük jelentősen megterheli a gerincoszlopot, főleg a tizenévesekét.

Ennél sokkal egészségesebb a hátizsák használata, ami az egyenletesebb súlyeloszlásnak köszönhetően kíméli a hátat, megelőzi a fáradtság kialakulását, amennyiben megfelelően, mindkét vállra akasztva viselik.

Talán ennek köszönhetően, ma már nemcsak a sportoláshoz, kikapcsolódáshoz használható hátizsákok kaphatóak, hanem a mindennapi viselésre, a kézitáska felváltására is alkalmas, divatos, kényelmes, nőies, akár bőrből készült darabok is.

Sőt, az utóbbi időben olyan népszerűségre tett szert a hátizsák, hogy praktikus, guruló változatuk is elérhető, ami nemcsak az iskolába járást könnyítheti meg, hanem egy-egy rövidebb utazásnál szintén nagyszerű segítség lehet.

Print Friendly, PDF & Email