Szappanok kedvező áron

A házi szappan megszünteti a kellemetlen tüneteket

Ahány ember, annyi bőrtípus létezik és mindenkinek más ápolási technikákra van szüksége az egészséges kinézet eléréséért. A házi szappan naturista termék, ami nem tartalmaz vegyszereket, összetételét csupa természetesen előállított növényi olaj alkotja, ami nagyon jó hatást gyakorol a kiszáradt, pattanásokkal teli arcbőrre.

A nők és a férfiak körében is nagyon kedvelt készítmény, ami felveszi a harcot az ekcémával és a gyulladásos tünetekkel.

A tisztálkodó szer az egész testet borító bőrfelületen egyaránt alkalmazható és a hajmosásra is megfelelő készítmény. A házi szappan picit krémes állagú, megfelelően oldódik és a kellemes illatának jóvoltából, a használata ellazulást eredményez egy fárasztó, nehéz nap után.

A házi szappan alapanyagát képezheti a friss kecsketej, az illóolajok, a kakaó és a shea vaj is. A megfelelő hidratálás mellett, megszüntetik a kellemetlenséget okozó pattanásos tüneteket és fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően, még a legkisebbek puha bőrének tisztítására is kiváló kézműves termék.

Print Friendly, PDF & Email