SDS Max vésőszár

A kőművesek hű társa az SDS Max vésőszár

A faláttörés, a vakolatbontás és a betonvésés hatékony, illetve profi elvégzéséhez kiváló segítséget tudnak nyújtani a Bosch vésőszárak. Rengeteg szituációban az SDS Max vésőszár speciális külsejére, tartósságára és megbízhatóságára szükséges alapozni. Épp olyan könnyedén és biztonságosan alkalmazható ez egy kisebb, mint egy nagyobb vésőgépben.

Bármilyen bontókalapáccsal is rendelkezik az ember, biztosra veheti, hogy az onlineszerszam.hu oldalon megtalálja azt az SDS Max vésőszár modellt, amelyikre szüksége van. Az sajátos edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot, valamint a akadályoktól mentes munkavégzést.

Minden SDS Max vésőszár fajtára jellemző a nagyfokú kopásállóság. Az induktív edzés segítségével a Bosch SDS-Max laposvésők rendkívül formatartók és kopásállók. Ennek a tulajdonságuknak köszönhetően több évig gondmentesen használhatók, nem úgy, mint a hagyományos kemencés edzéssel készült vésők.

Az ilyen SDS Max vésőszár maradéktalanul beválik például támasztási és bontási munkához falazatban és betonban, fugák bontásakor és vasalatok feltárásakor. A szerszám az SDS-Max befogású kalapácsokban, forgácskikapcsolással használható.

Laminált padlókhoz csakis a gérvágó fűrészlap jöhet szóba

Bármilyen laminált padlófajtáról is legyen szó, a Bosch kínálatában megtalálható az a fűrészlap, amiben minden szakember maximálisan megbízhat. A Bosch Best for Laminate gérvágó fűrészlap a hosszú élettartamának, a speciális kialakításának és a tartósságának köszönhetően egyetlen projektnél sem vall kudarcot.

A speciálisan illesztett mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion-bevonat együttese biztosítja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a tiszta, hibátlan végeredményt.

A gérvágó fűrészlap rezgéscsillapító alakja gondoskodik a precízebb vágásról és a halkabb munkáról. Megfigyelhetők a tartozékon a lézervágással kreált diletációs bemetszések, amiknek köszönhetően a gérvágó fűrészlap nagyfokú lapstabilitást és pontosságot biztosít. A kellék megrendelhető a fent említett online boltban.