A LOGICO Piccolo a sulira is felkészít

LOGICO Piccolo

Úgy gondoljuk, hogy a képességfejlesztő játékok inkább csak a 3-6 éveseket célozzák meg? A LOGICO Piccolo pontosan az ennél nagyobb gyerekek készségeinek a fejlesztésére készült. A 3-6 éves korban elkezdett feladatok kiváló alapot jelentenek, amire épülhet a következő évek fejlődése.

Megtanultunk dolgokat felismerni, a gyermek logikája is egyre jobb, így jöhetnek a „színvonalasabb” feladatok. A következő szintek is érdekesek kell legyenek, hiszen a nagyobb gyermek figyelmének a lekötése sem kis feladat. A LOGICO Piccolo ugyanakkor szintén játszva tanít, a különböző képek a nagyobbaknak is roppant megkapóak.

Míg a Primo az egészen kicsiknek, 3-5 éveseknek készülnek, addig a LOGICO Piccolo már két korcsoportot céloz meg, így létezik 5-8 és 8-10 éveseknek egyaránt. A rengeteg érdekes téma felkészíti a csemetéket az iskolára, de a szövegértésben és a számolásban is nagy segítséget nyújt. Olyan ismeretekkel gazdagodhatnak a csöppségek, mint az erdők, szántóföldek, az emberi test vagy az idő ismerete.

Print Friendly, PDF & Email