A Lőrinci Állatorvosi Rendelő akciói

Állatorvosi Rendelő Budapest
Állatorvosi Rendelő Budapest

Általában szeretek arról írni, ami különleges, amivel nem minden nap találkozik az ember. Amikor kisállatok gyógyításáról van szó, az átlagember nem éppen azt várná el, hogy olyan különféle akciókkal várják az állatorvosi rendelőben, ami arra ösztönzi az állat gazdikat, hogy igenis vigyék el kivizsgálásra kedvenceiket.

Az Állatorvosi Rendelő Budapest Lőrinci városrészében azonban bebizonyította, hogy számukra valóban a hivatás a fontos. Az idős kor nem csak az embereknél, hanem a kisállatoknál is komolyabb betegségeket is előtérbe hozhat. Az időskori kivizsgálásra az állatorvosi rendelőbe kedvezményes díjjal kerül sor, épp azért, hogy ne egy tünetekkel jelentkező már gyógyíthatatlan betegséget tudjanak diagnosztizálni, hanem a rendszeres szűrővizsgálatokkal korai, gyógyítható stádiumban találjanak meg egy betegséget, ami ekkor – még idős korban is – gyógyítható.

A 8 évnél idősebb macska és kutya esetében évenként fontos elvégezni a fizikai betegvizsgálatot, vérvizsgálatot, vizeletvizsgálatot, hasi ultrahangot, mellkas röntgent. Ezek együttes elvégzése már önmagában 25%-os kedvezménnyel jár, ha ezen felül egyéb fontos vizsgálatra is sor kerül a kedvezmény azokra is érvényes.

Egy állatorvos nem csak a gazdás kisállatokra, hanem a gazdátlan, kóbor állatokért is felelősséget érez, amit leginkább az állatok ivartalanításával lehet szolgálni. A Lőrinci Állatorvosi rendelő minden év február és március hónapjában meghirdeti a macska ivartalanítási akciót. Ennek keretén belül nőstény és kandúr macskák ivartalanítása 20% kedvezménnyel történik.

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő szakemberei emellett számos, a kisállat gyógyítás terén modern szolgáltatással várja kis „pácienseit.”