lapfüggöny sín

A megfelelő kialakítású lapfüggöny sín

A panelfüggönyök nagyon modern megjelenést kölcsönöznek a különféle helyiségeknek, szobáknak, ráadásul igencsak szabad kezet engednek a színek és minták kombinálása kapcsán is, hiszen a speciális kialakítás miatt, többféle anyag, szín és minta is megjelenhet egymás mellett.

Ugyanakkor, a lapfüggöny sín is fontos szerepet vállal abban, hogy miként fog kinézni a végeredmény, ezért ezt is nagy odafigyeléssel kell kiválasztani. Nemcsak azt kell eldönteni, hogy a plafonra vagy a falra kerüljön majd felszerelésre, hanem azt is, hogy a két- vagy a háromsoros kialakításban mutatnának jobban a panelfüggöny kifeszített elemei.

Továbbá, annak kapcsán is elhatározásra kell jutni, hogy milyen módon lenne a legjobb azokat egymáshoz képest mozgatni. Ugyanis a lapfüggöny sín erre is többféle megoldást kínál, csak a megfelelőt kell kiválasztani hozzá. Például a piramisfugguny.hu webáruházban külön be lehet állítani, hogy milyen elrendezést szeretnénk, amit a mellékelt ábra alapján tudunk kiválasztani.

Azt tudni kell, hogy a kétpályás lapfüggöny sín változatba maximum 4 panel rögzíthető, míg a 3 pályásba legfeljebb 6 darab téglalapalakú textil kaphat helyet. Mindenképpen ezt figyelembe véve kell megtervezni, hogy milyen függönyt szeretnénk, hogy ne érhessen majd kellemetlen meglepetés.

Ugyanakkor, ha nemcsak az ablakok elé keresünk megfelelő díszítő vagy éppen sötétítő textíliát, akkor a kockás asztalterítő szintén beszerzésre kerülhet. Ez egy igazi klasszikus, ami a mai otthonokban is bátran helyet kaphat, hiszen igazán hangulatossá tudja tenni az étkezéseket, illetve a családi, baráti összejöveteleket.

Többféle színben kapható és kérhető hagyományos, illetve szennytaszító kivitelben, amivel igencsak megkönnyíthetjük a takarítást. A kockás terítő így nemcsak egy remek dekorációs elem lehet, hanem egy igen hasznos funkcionális eszköz is, ami megvédi az asztallapot és egyszerűbbé teszi a reggelik, ebédek és vacsorák nyomának az eltűntetését.

Nézze meg Ön is a kockás terítő kínálatot, majd szerezze be akár méteráruként is ezt a már-már retrónak mondható terméket!

Print Friendly, PDF & Email