napelemes töltő

A napelemes töltő környezettudatos termék

napelemes töltő
Napelemes töltő

A környezettudatos felhasználók legnagyobb örömére, egyre több olyan termék kapható, aminek előállítása és használata nem terheli a természetet. Környezetünk megóvása nemcsak magunk, hanem utódaink elfogadható életminősége miatt is fontos, amihez a telekommunikációs cégek által kifejlesztett napelemes töltő használata is hozzájárulhat.

A termék fontosságát a BlitzWolf is felismerte és elkészítette az IOS, Android és Windows rendszerű eszközöknél egyaránt használható saját napelemes töltőt, ami nagyméretű celláinak köszönhetően, borult időben is megfelelő töltést tud biztosítani, akár egyszerre két telefonnak is.

A töltő a fény erősségének változásához igazodva, automatikusan ki- és bekapcsol, ezért az egyenletes áramellátás érdekében, célszerű először a paneleket feltölteni és csak ezután csatlakoztatni hozzá az energia utánpótlásra szoruló eszközöket. Mivel a napelemes töltő elsősorban kültéri használatra lett tervezve, ezért strapabíró vízálló anyagból készült, ami kellő védelmet biztosít a celláknak.

Print Friendly, PDF & Email