Segít megszüntetni a magas páratartalmat

A páramentesítő készülék rövid bemutatása

A magas nedvességtartalom számtalan otthonban okozhat kellemetlenségeket. Ezzel a dologgal ma már nem kell együtt élni. A páramentesítő készülék tökéletes megoldást jelent ebben a dologban.

A felesleges nedvességet rövid időn belül kivonja a levegőből. A kutatások szerint, a levegő nedvességtartalma 55-60 % kell legyen. Ha ezt az értéket sikerül fenntartani, akkor rengeteg problémát sikerül elkerülni. A nyirkos falak nem túl látványosak, ráadásul a kórokozók sokkal hamarabb elszaporodnak a nedves közegben.

A páramentesítő készülék egyaránt tartalmazza a ventilátort és a hőcserélő rendszert. A nedves levegő a ventilátoron keresztül jut át a hőcserélő rendszerbe. Ezután olyan hőmérsékletre hűti a levegőt, amin a pára lecsapódik. A felesleges víz a tartályba kerül. Ha ez teljesen megtelik, akkor a berendezés automatikusan kikapcsol.

A páramentesítő készülék tehát nemcsak jó szolgálatot tesz a mindennapokban, de még megbízható is. Ha még nincs a tulajdonában, akkor itt az ideje, hogy beszerezze!

Print Friendly, PDF & Email