phlat ball

A Phlat ballt ki kell próbálni!

A labdás játékokat sokan kedvelik, azonban a hagyományos változatok dobálását, rugdosását időnként már kissé unják. Ha valamilyen változatos labdajátékot szeretnénk kipróbálni, akkor itt van a Phlat Ball! A neve nem igazán árulja el, hogy pontosan mit is takar, ezért pár sorban bemutatjuk mit is tud.

Ez a fajta labda tulajdonképpen kettő az egyben játék, hiszen eldobva lehet frizbi, ami repülés közben labdává alakul át. Nem kérdés, hogy igen közkedvelt, hiszen frizbizni és labdázni is sokan szeretnek, ha pedig ezt egyszerre tehetik, az még jobb. A gyermekek is nyugodtan dobálhatják, mivel az anyaga puha, rugalmas, játék közben nem okoz sérülést. A Phlat Ball remek szabadidős sportolási tevékenység, amit kicsik és nagyok is használhatnak, egyénileg vagy éppen csapatban.

Szárazföldön és vízen is remek kikapcsolódás, sport, télen és nyáron egyaránt. A jatekotthon.hu webáruházban pedig a Phlat Ball rengeteg színes, mintás változatban elérhető, hogy mindenkinek maximálisan elnyerje a tetszését.