A profik dolga a irodaköltöztetés

Szakszerű irodaköltöztetés

A Transport Servitius Group megannyi költöztetési szolgáltatást biztosít az ügyfeleknek. Az évek során, az egyik legfőbb profilja lett az irodaköltöztetés. Mivel az irodák, intézmények, raktárak költöztetése alapos tervezést és felmérést kívánó feladat, tanácsos ezt a felkészült céget választani, amelyik egy rutinos csapattal vág neki.

Mivel a tervezés ennyire fontos, a megkeresést követően az ügyeket intéző kolléga személyesen felméri az igényeket, tájékozódik az elvárásokról és a megvalósítási lehetőségekről. Az irodaköltöztetés csakis ezeknek köszönhetően lesz majd tökéletes. A felmérésre mindig is nagy hangsúlyt fektetett ez a cég.

Annak érdekében, hogy a teljes procedúra zavartalanul történjen, a munkatárs tájékozódik a megrendelő igényeiről, felméri a költöztetendő bútorok, gépek és különféle eszközök mennyiségét, illetve kielemezni a csomagolási és szerelési feladatokat, illetve megfigyeli, hogy az indító- és fogadó helyek mennyire megközelíthetőek.

Az irodaköltöztetés csakis ezeknek az alapos áttekintésével lehet gördülékeny úgy az ügyfélnek, mint a vállalatnak. Ezen kívül a tehertaxi is a gyakran igényelt szolgáltatások közé tartozik. Az ügyvezető ezt azok figyelmébe ajánlja, akik egy, két vagy esetleg három darab eszközt akarnak a lakásukba szállíttatni.

Amikor valaki háztartási gépet vásárolt, vagy egy barkácsáruházban végre meg tudta venni a hőn áhított kelléket, esetleg egy rég kiszemelt bútordarabot szerzett be, akkor igenis megéri a tehertaxi mellett dönteni. A vállalkozás megbízható, a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Még akkor is segít a cég, amikor valaki csak egy televíziót, kisebb hűtőszekrényt, esetleg egy mikrohullámú-sütőt akar hazajuttatni.

A tehertaxi szolgáltatásban azért nem lehet csalódni, mert a vállalkozás sok éves tapasztalattal, profi sofőrökkel és ügyes kezű rakodókkal áll a rendelkezésre. Ezáltal a szállítandó tárgyak sérülésmentesen érkeznek meg a megadott címre. Aki erről még többet szeretne megtudni, az látogasson el a cég honlapjára, ahol megtudhatóak az árak és különféle szállítási opciók!

Print Friendly, PDF & Email